Bonnies dop

Dopet hölls i Adolf Fredriks kyrka mitt i Stockholm city, en mycket fin kyrka med anor från 1700-talet. Kyrkan är prydd med en mängd olika vackra målningar, statyer och symboler. Ett par ser ni på bilderna nedan.

Bonnie var jätteduktig under största delen av dopet, men blev lite ledsen och trött mot slutet – vilket man såklart blir med så mycket uppmärksamhet runt omkring sig.

Jag använde mig av mitt relativt nya teleobjektiv från Canon, 70-200 2,8 IS II och är mycket nöjd med resultatet på många av bilderna som är tagna med min 7D. Fick också låna en Sony a6000 som en andra kamera, men trots att den var väldigt smidig att använda och med bra funktioner kan jag inte säga att resultatet blev så bra som jag hade hoppats på. Många bilder är bra och helt klart användbara men det är ingen kamera jag kommer att använda igen. Spegellösa kameror är helt enkelt inte i nivå med systemkameror för mitt användande. Skärpa, färger och snabbhet är fortfarande väldigt långt ifrån systemkamerakvalitet på de spegellösa.

Dopet som helhet gick mycket bra och jag tycker att dop och bröllop i kyrka är väldigt roligt, det finns många fina ögonblick med fin miljö som blir riktigt bra på bild. Jag följde med sällskapet hem till Alexanders mamma för fika, presentöppning och familjebilder. Resultatet av dagen ser ni nedan. Ser redan fram emot nästa dop!

Nästa Inlägg

Lämna en kommentar

tre + 4 =

© 2019 Fortuna Foto

Tema av Anders Norén