Bröllop för Lisette och Krull

Jag fick äran att följa med på Lisette och Krulls (Martin) bröllop i Norra Bro, utkanten av Örebro en regnig försommardag. En riktigt trevlig tillställning med en hel del snygga bilar. Temat gick i lila och grönt och det var tacksamt i redigeringsprocessen, då magenta och grönt tog stor del av färgnivåerna och gav fint liv i bilderna. Vädret var tyvärr inte det bästa, men det hindrade varken bröllop eller foton.

Bröllop är alltid roligt, när man får komma nära inpå människor på en av deras mest betydelsefulla dagar. Att Lisette och Krull är riktigt härliga personer gjorde heller inte saken sämre.

Resultatet ser ni nedan och jag ser redan fram emot nästa bröllop!

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

sexton − 14 =

© 2019 Fortuna Foto

Tema av Anders Norén