Svenska Bandyfinalen 2015

SM-finalerna i svensk bandy har de senaste åren, traditionsenligt, spelats på Studenternas IP i Uppsala men från 2013 har bandyförbundet har tagit nya grepp och flyttat finalen till Stockholm. Från att ha jobbat hårt för bilder utomhus i minusgrader, snöstorm, regn och snålblåst genom säsongen var förutsättningarna helt fantastiska med exemplariskt ljus, häftig inramning och bandy på allra högsta nivå.

Västerås SK, med Örebro-fostrade, tillika mina vänner Patrik Sjöström och Simon Folkesson avgick med segern och det var egentligen aldrig något snack om saken. En annan vän, Erik Säfström i SAIK kämpade på bra, men SAIK kunde inte rå på ”gurkorna” och mesta mästarna från Västerås. Matchen slutade 6-4 till Västerås som tog sitt 19:e guld i ordningen.

Bilderna är tagna med min Canon 7D och Sigmas 120-300 2.8. Väldigt nöjd med många av dem och jag blir gärna bortskämd med dessa förhållanden fler gånger 🙂

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

2 × tre =

© 2019 Fortuna Foto

Tema av Anders Norén